Klein Wieringen maakt onderdeel uit van de Bussola Groep

Mooi stukje over Klein Wieringen in het jaarverslag 2023 van de Bussola Groep

B๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ผ๐—น๐—ฎ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ฒ

Bij Bussola Groep zorgen we met elkaar voor morgen. Innovatief, toekomstgericht, optimistisch en doelgericht. Hoe we dat doen, vertellen we u in het Bussola Groep jaarverslag 2023 magazine. We zijn trots op het eindresultaat! ๐Ÿคฉ

Het verslagjaar 2023 was enerverend voor de bedrijven in de Bussola Groep. Naast investeringen in materieel en personeel, voegden we ook twee complementaire ondernemingen toe aan de groep. Frank Blom Hoveniers en Klein Wieringen, een specialist in waterbouw, sloten zich in 2024 officieel aan bij de Bussola Groep.

Net als de andere ondernemingen binnen Bussola zijn dit Noord-Hollandse familiebedrijven. Zij spreken dezelfde taal als wij, zijn complementair aan onze huidige bedrijven en bovenal: samen met de andere bedrijven zetten zij grote stappen om onze toekomstdoelen te bereiken: Nederland een stukje mooier, groener en duurzamer maken.

In het jaarverslag magazine stellen we u voor aan onze nieuwste twee aanwinsten. Maar bovenal zetten we onze vakmensen op de voorgrond ๐Ÿ’Ž. Want ons โ€˜human capitalโ€™ verdient extra aandacht, vinden we. Zij zijn immers de vakspecialisten dankzij wie we onze klanten kunnen blijven bedienen.

Om de beste mensen aan boord te houden en door te kunnen laten groeien bij รฉรฉn van onze bedrijven, hebben we in 2023 stappen gezet om een nรณg betere werkgever te worden. Met oog en oor voor de wensen en behoeftes van huidige en toekomstige medewerkers.

Kortom, Bussola kijkt met ambitie vooruit.

โ–ถ Lees ons jaarverslag op www.bussola.nl (http://www.bussola.nl)

Bedrijven Bussola Groep:
Sturm BV (http://www.sturmzaandam.nl)
Markus BV (http://www.markusbv.nl)
Frank Blom Hoveniers (http://www.frankblomhoveniers.nl)
DeJongCeba (http://www.dejongceba.nl)
Klein Wieringen (http://www.kleinwieringen.nl)
Four Energy (http://www.fourenergy.nl)
Murmex BV (http://www.murmex.nl)
BodemPlan (http://www.bodemplan.nl)
Hoogvliet-Flobe Waterwerken (http://www.hoogvliet-flobe.nl)

p1 stukje jaarverslag 2023 p1 stukje jaarverslag 2023